مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش از آغاز پروژه زیلایی در هفته آینده خبر داد.

احمد قلعه بانی در مصاحبه با روابط عمومی گفت: پروژه زیلایی در مسجد سلیمان و در منطقه هفت شهیدان و لالی قرار دارد که شرکت گلوبال پتروتک کیش توانسته در هر دو بخش تحت الارض و سطح الارض برنده مناقصه شود.

وی ادامه داد: در این منطقه می بایست 9 چاه، حفاری گردد که به همراه انجام امور مربوط به بخش سطح الارض حدود 2 سال به طول خواهد انجامید.

مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش در خصوص پروژه های دیگر در دست اقدام بیان کرد: در حال حاضر پروژه سعادت آباد در سروستان را در دست اقدام داریم که در حال پیشروی و پروژه دریایی اکتشاف که کارهای اولیه آن در حال انجام می باشد.

قلعه بانی در خصوص پروژه سعادت آباد خاطر نشان کرد: پس از اجاره دکل از شرکت حفاری شمال از نیمه دوم اردیبهشت ماه عملیات حفاری چاه شماره 9 را آغاز کردیم و با جابه جایی دکل O2 شروع عملیات حفاری چاه شماره 10 نیز از 31 خرداد آغاز گردید.

وی در ادامه گفت: اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود پروژه سعادت آباد تا 6 ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش در خصوص پروژه دریایی اکتشاف نیز بیان کرد: شرکت ما جهت تامین یک دستگاه حفاری دریایی جک آپ به همراه خدمات و تجهیزات جانبی برای حفاری 3 حلقه چاه اکتشافی دریایی در خلیج فارس، تامین 3 فروند شناور پشتیبانی، 12 سرویس حفاری، خدمات هلی کوپتری و خدمات لجستیکی این پروژه را به عهده دارد.

قلعه بانی ادامه داد: این پروژه 2 سال به طول خواهد انجامید و در حال حاضر ما مشغول عملیات بسترسنجی موقعیت اعلام شده توسط کارفرما هستیم.

وی در خصوص پروژه آذر نیز گفت: بخشی از پروژه که در تعهد شرکت گلوبال پتروتک کیش بوده است به اتمام رسیده و تحویل موقت انجام شده است.