نخستین گردهمایی انجمن شرکت‌های حفاری نفت و گاز به منظور هویت بخشی به مجموعه حفاری کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران، محمد ایروانی؛ رئیس هیئت مدیره انرژی دانا در نخستین گردهمایی انجمن شرکت‌های حفاری نفت و گاز که به میزبانی گروه دانا انرژی برگزار شد، هدف از برگزاری این گردهمایی را هویت‌بخشی به مجموعه حفاری کشور خواند و از ثبت رسمی و صدور شناسه ملی انجمن خبر داد.
ایروانی با بیان اینکه انجمن حفاری شرکت‌های نفت و گاز می‌تواند سبب ارتقا استانداردهای حفاری و کمک به حفظ منافع ملی شود، افزود: تاکنون در راستای هویت بخشی به این انجمن، رئیس، نائب رئیس و دبیر انجمن تعیین و جلسه‌های مختلف به منظور تبادل نظر و اتخاذ تصمیمات کارشناسی دراین حوزه برگزار شده است.
وی، مطالعه اساسنامه مصوب و شناسایی موارد مورد اصلاح، انتخاب نام رسمی انجمن (انجمن حفاری شرکت های نفت و گاز) و نام اختصاری (IDA)، پیگیری و دریافت شناسه انجمن، افتتاح حساب بانکی و درخواست انتقال وجوه اولیه، تصویب و تدوین آیین نامه عضویت، آیین نامه های داخلی، پرسشنامه و فرم عضویت و منشور اخلاقی و چشم‌انداز را از جمله فعالیت‌های انجام‌شده از سوی انجمن برشمرد.
ایروانی از برگزاری نشست مشترک با وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به‌منظور اعلام موجودیت و ابراز توانمندهای انجمن حفاری خبر داد و گفت: این نشست، پس از گردهمایی امروز و اجماع نظرات اعضا با هدف همکاری تنگاتنگ با مجموعه وزارت نفت و شرکت‌های تابعه نفت برگزار می شود.
به گفته وی، انجمن حفاری می تواند تصدی امر ارزشیابی شرکت‌های حفاری فعال و احراز صلاحیت آنها را برای تقبل پروژه‌های حفاری چاه‌های نفت و گاز، ارائه خدمات حفاری و مواردی از این قبیل را عهده‌دار شود.
وی اظهار امیدواری کرد که این گردهمایی و هم‌اندیشی با شرکت‌های فعال حفاری دولتی و خصوصی بتواند ضمن ایجاد همفکری و اشتراک گذاری تجربیات، مشارکت حداکثری برای پیشبرد به‌موقع پروژه‌های حفاری را به همراه داشته باشد.
بر اساس این گزارش، نخستین مجمع انجمن شرکت های حفاری نفت و گاز ایران، هشتم اردیبهشت ماه امسال در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تشکیل و اعضای ٧ نفره هیئت مدیره آن شامل ٥ عضو اصلی و ٢ عضو علی البدل انتخاب شدند.
اعضا اصلی هیئت مدیره انجمن شرکت‌های حفاری نفت و گاز از نمایندگان شرکت‌های ملی حفاری ایران، حفاری شمال، دانا انرژی، کند و کاو انرژی پارس، نفت کاو، استوان انرژی انتخاب و معرفی شدند و اعضا علی‌البدل شامل نمایندگان شرکت پدکس و شرکت اسر کیش و همچنین بازرسان انجمن شامل شرکت توسعه حفاری تدبیر و شرکت بین المللی حفاری هستند.