مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش معرفی و شناساندن انجمن شرکت‌های حفاری نفت و گاز به وزارت نفت را از موارد اولویت‌دار این انجمن برشمرد و بر ضرورت ایفای نقش پررنگ انجمن تاکید کرد.
بهمن سروشی ضمن برشمردن نقش‌هایی که‌ انجمن شرکت‌های حفاری می‌تواند در پیشبرد اهداف صنعت نفت کشور برعهده داشته باشد، گفت: این انجمن می‌تواند ضمن تعیین استاندارد برای دکل، کالا، مواد و تجهیزات حفاری از ورود کالاهای بی‌کیفیت به کشور با همکاری گمرک جلوگیری کند.
وی ادامه داد: انجمن حفاری شرکت‌های نفت و گاز می‌تواند با ابلاغ مشخصه‌های ویژه برای یک تجهیز خاص به واردکنندگان، ضمن جلوگیری از هدررفت سرمایه کشور، ضامن وجود و استفاده از کالاهای با کیفیت و مطابق با استاندارد در صنعت حفاری باشد.
مدیرعامل گلوبال پتروتک کیش با بیان اینکه انجمن می‌تواند به‌صورت هدفمند خرید کالا و تجهیزات مورد نیاز صنعت حفاری را هدایت کند، گفت: متاسفانه به دلیل اطلاع‌رسانی نادرست از سوی افراد و سازمان‌های مختلف، برخی شرکت‌ها ناآگاهانه به سمت خرید تجهیز خاصی (به‌عنوان مثال دکل حفاری) روی می‌آورند که این امر می‌تواند هم سرمایه‌دار و هم کارفرما را متضرر کند.
سروشی همچنین گفت که به منظور کاهش حوادث در حین حفاری، شرکت‌های عضو می‌توانند از طریق انجمن حفاری تبادل اطلاعاتی داشته باشند.