بیست و چهارمین اجلاس مجمع شرکت های ایرانی اکتشاف و تولید (E&P) یازدهم دی ماه به میزبانی شرکت
او یک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این اجلاس، مدیران عامل ومسئولین شرکت های ایرانی اکتشاف و تولید (E&P) و نیز، حجت الاسلام ابوترابی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، دکتر مقدم مشاور وزیر نفت، دکتر دهقان معاونت مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران، مهندس میرمعزی رئیس مجمع شرکت های ایرانی اکتشاف و تولید، دکتر منوچهری مدیرعامل شرکت او یک، همچنین مهندس احمد قلعه بانی مدیرعامل، بهمن سروشی وغلامحسین زورمند مشاوران مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش حضور داشتند.

در این اجلاس ضمن معرفی شرکت او یک و پروژه های تحت اجرای این شرکت ، توسط مسئولین  مربوطه ، نقشه راه صنعت اکتشاف و تولید، معرفی اهداف و فعالیت های صورت گرفته مجمع تاکنون و هدف فاز اول مجمع شرکت های  E&P، برای تولید یک میلیون بشکه در روز و ارزش های مالی- اقتصادی و اشتغال زایی آن  بحث و گفتگو گردید.

در این میان مهندس احمد قلعه بانی مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش، موارد و مطالبی در راستای نحوه تامین اعتبار مالی پروژه ها و روش های سرعت بخشی و عملی سازی اجرای پروژه های توسعه ای ، پیشنهاد نمودند که مورد استقبال قرار گرفت .

در این اجلاس همچنین اعلام گردید که شرکت گلوبال پتروتک کیش، به همراه دو شرکت دیگر عضو مجمع، توافقنامه همکاری مشارکتی امضاء کرده اند و آمادگی خود را برای اجرای توسعه یکی از میادین نفتی به صورت مشارکت و یا کنسرسیوم به مجمع شرکت های اکتشاف و تولید ابلاغ نموده اند.