احمد قلعه بانی مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش طی نامه ای ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، در متن نامه مدیرعامل شرکت گلوبال پتروتک کیش نوشته شده:

با سلام وتهنیت

امروز بیستم جمادى الثانی سالروز ولادت گوهر تابناکی است که افتخار خاندان وحى و خورشید  بوده و بر تارک اسلام عزیز مى درخشد، زنى که عالم به او افتخار دارد و اگر روزى باید "روز زن" باشد، چه روزى والاتر و افتخار آمیزتر از روز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا علیها السلام.

این روز خجسته را خدمت تمامی ارادتمندان خاندان عصمت وطهارت بویژه خواهران شاغل در شرکت که نقش بی بدیل ایشان در انجام امور و ارتقاء سطح کیفی همواره شایسته تقدیراست تبریک و تهنیت عرض می کنم. بی تردید انتخاب میلاد حضرت  فاطمه (س) به عنوان روز زن ، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخار آمیز  و مسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این "آینه خدا نما" بنگریم و "فاطمی شدن" را به مجاهدت طلب کنیم و با اخلاق بهشتی دختر پیامبر(ص) شبیه تر گردیم.

لذا ضمن گرامیداشت "روز زن" و "روز مادر" ؛ سلامت و دوام توفیق تمامی همکاران خاصه خواهران گرانقدر را به برکت نام مقدس حضرت مرضیه طاهره (س) از پیشگاه خداوند سبحان آرزو می نمایم.

شایان ذکر است، مراسمی به همین مناسبت برگزار و از بانوان شرکت گلوبال پتروتک کیش با هدیه و شاخه گلی تقدیر شد.