شرکت گلوبال پتروتک کیش برای پیشگیری از انتقال و هم چنین مقابله با انتشار ویروس کرونا کوید-19 در مکان های عملیاتی از هیچ تلاشی کوتاهی نمی کند.

به گزارش روابط عمومی، محمد اسدیان مدیر HSE شرکت گلوبال پتروتک کیش ضمن اعلام خبر فوق گفت: در همین خصوص اقداماتی را در دفتر تهران و محل های عملیاتی در استانهای دیگر انجام دادیم که از جمله می توان به انجام هماهنگی با مراجع قانونی بهداشتی همچون بیمارستان شهدا سروستان و مرکز بهداشت سروستان جهت انجام هماهنگی اعزام بیماران احتمالی و یا افراد مشکوک به بیماری  و هم چنین اطلاع از آخرین ابلاغات و دستورالعمل های قانونی و دولتی نام برد.

وی ادامه داد: تهیه دستگاه تب سنج لیزری به تعداد کافی جهت بررسی روزانه نفرات در دفاتر و ورودی های پروژه و اندازه گیری روزانه دمای بدن کارکنان و مراجعه کنندگان و جلوگیری از ورود نفرات مشکوک احتمالی به محل کار، تهیه تجهیزات حفاظت انفرادی همچون ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده انفرادی هم چون الکل و ژل ضدعفونی کننده برای کلیه نفرات به میزان کافی، جلوگیری از تجمعات غیر ضروری و الزام رعایت فاصله یک متری در هنگام برگزاری جلسات الزامی از دیگر اقداماتمان بود.

اسدیان خاطر نشان کرد: همچنین ضدعفونی نمودن مینی بوس شیفت در هنگام تعویض شیفت و پیش از سوار شدن نفرات، ضدعفونی کلیه کانکس ها، سرویس های بهداشتی و اتاق ها و خشکشویی به صورت دوره ای روزانه، برگزاری دوره های آموزشی جهت کلیه نفرات درگیر در پروژه در خصوص رعایت بهداشت فردی و اصول مقابله با ویروس کرونا به دفعات مناسب توسط دکتر و نفرات HSE، تعطیلی رستوران های یارد و دفاتر جهت جلوگیری از افزایش تماس نفرات و ارائه غذا در ظروف یک بار مصرف پس از انجام ضدعفونی نمودن مجدد آنها، تغییر در منوی غذایی نفرات جهت جلوگیری از ارائه غذای نیمه پخته همچون نیمرو و ماهی در دستور کار قرار گرفت.

مدیر HSE شرکت گلوبال پتروتک کیش بیان کرد: جمع آوری کلیه لیوان های شیشه ای و تهیه لیوان کاغذی و یکبار مصرف، تهیه مواد شوینده و بهداشتی به میزان کافی و در اختیار گذاردن برای کلیه نفرات، تهیه پوسترهای هشدار دهنده و اخباری و نصب در کلیه محل های پروژه و شرکت از دیگر اقدامات شرکت بود.